top of page

Over de Rotterdamse Bach Society

De pure schoonheid van muziek

De Rotterdamse Bach Society legt zich niet alleen toe op de uitvoering van werken van Johann Sebastiaan Bach, maar ook op die van andere componisten, waaronder Poulenc, Salieri, Haydn, Mozart en Beethoven. Het samen met elkaar musiceren staat hierbij voorop, maar het is zeker ook de bedoeling om uitvoeringen te gaan geven. Het geven van uitvoerigen is namelijk een overweldigende ervaring. 

Repetities vinden plaats onder leiding van een pianist. Voor uitvoeringen zal samenwerking worden gezocht met (groepen van) musici in het grote netwerk van Alina Sokolova.

Het streven van de Rotterdamse Bach Society is dat elk koorlid geniet van de muziek en met zijn of haar stem bijdraagt aan het creëren van unieke en gedenkwaardige muzikale ervaringen, of dit nu tijdens repetities is of tijdens (grote) uitvoeringen.

De Rotterdamse Bach Society staat onder leiding van de professionele dirigent Alina Sokolova die haar jarenlange ervaring en haar ongebreidelde passie voor de muziek graag inzet om op een goed niveau met elkaar te genieten van de betoverend mooie muziek van de bekende en soms ook wat minder bekende grote meesters. Aarzel niet om contact met haar op te nemen voor meer informatie.

Choir Instructor
bottom of page